Lahti Basketball saa keskiviikkona vieraita Helsingistä, kun Jussi Laakson käskyttämä Seagulls saapuu Lahti Energia –areenaan. ” Gulls ” on yksi sarjan suurimmista suosikeista.

Helsinkiläisten riveistä löytyy tukku nimekkäitä pelimiehiä. 

Susijengin kapteeni Shawn Huff palasi pitkältä ulkomaan retkeltä Helsinkiin täksi kaudeksi. Huff on yksi liigan valovoimaisimmista tähdistä. Tuukka Kotti ei myöskään esittelyjä kaipaa. Maajoukkueen luottopelaaja on edelleen erinomaisessa vedossa. Kotti pelaa jo kolmatta kauttaan Seagullsien riveissä.

Niin ikään Susijengin ryhmään kuuluva Antti Kanervo palasi pääkaupunkiin vuoden Islannin visiitin jälkeen.

Seagullsin vahvistuksista parhaassa vireessä on ollut Elijah Steward. Laituri on upottanut keskimäärin 22.3 pistettä ottelua kohden. Kokenut takamies  178 senttinen Richard Williams on jakanut peräti 9 syöttöä ottelua kohden.

” Gullsseja ” käskyttää Kauhajoen kahdesti peräkkäin Suomen mestariksi valmentanut Jussi Laakso. Hänen apunaan toimii Saksasta Suomeen palannut Vesa Vertio.

Lahti Basketball nappasi historiansa ensimmäisen Korisliiga voittonsa sunnuntaina Kauhajoella. Mestari Karhu kaatui melko tasapainoisen esityksen jälkeen lukemin 92-84. Joukkueen ykköstähti oli 28 pistettä upottanut Jerry Evans Jr.

Lahti Basketball vs. Helsinki Seagulls

9.10.2019 klo 18:30

Lahti Energia –areena

Otteluisäntä Jako Suomi

Liput ennakkoon Lippu.fi