Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen Jerry Evans Jr:n, 28, kanssa.
203 senttinen pelimies on ammattilaisena ennättänyt pelata Puolassa, Uudessa-Seelannissa Kreikassa, Kyproksella ja Australiassa. Viime kaudella Evans edusti Ballarat Minersia kivikovassa Australian liigassa. Vasenkätisen laiturin keskiarvot oli 18 pistettä ja 7.3 levypalloa.

”Saimme Jerrystä hyvät referenssit paristakin eri paikasta. Hän tuo meille monipuolisuutta etukentälle. Hän pystyy hyökkäämään koria kohti sekä omaa hyvän kolmen pisteen heiton. Puolustuksellisesti hän pystyy puolustamaan useita pelipaikkoja joka sopii meille enemmän kuin hyvin ”, kommentoi päävalmentaja Petri Velling.

Lahti Basketball aloittaa Korisliigan keskiviikkona 2.10. Lahti Energia -areenassa. Vastustajaksi kotijoukkueen seurahistorian ensimmäiseen Korisliiga otteluun tulee BC Nokia.

Ennakkoliput myy Lippu.fi