Torpan Pojat vs. Lahti Basketball ennakko

we ready

Lahti Basketball aloittaa kauden lauantaina 2018-2019 Torpan Poikien vieraana Munkkiniemessä.

 

Lahti Basketballin joukkue on kokenut melkoisen muutoksen viime kaudesta. Uusina pelaajia joukkueeseen ovat liittyneet kokeneet Vesa Mäkäläinen, Ilkka Vuori sekä Jarred Jones. Viikko ennen sarjan alkua Lahteen saapui mieluisa vahvistus, kun viime kauden tehopelaaja Henry Pwono palasi mastokaupunkiin.

 

Viime kauden luottopelaajista Sami Ikävalko, Ali Ahola,  Otto Aalto, Roi Byman ja Hannes Koskinen jatkavat joukkueessa. Eemeli Lampenilta odotetaan vahvaa panosta tällä kaudella.

 

Lahti Basketball on valmis kauteen. Harjoituspelit ovat osoittaneet, että potentiaalia löytyy.

 

Topon tehoduon muodostivat viime kaudella Milton Jennings ja LD Williams. Molemmat vesselit vaihtoivat maisemaa kauden jälkeen.

 

Torpan Pojat lähtee kauteen mielenkiintoisella joukkueella. Lahtelaisille vallan tuttu Cedric Latimer palasi Topon riveihin Kotkasta, ikinuori ( 43v ) H.L Coleman Karkkilasta ja levypallorohmu Arsene Towa HNMKY:stä.

 

Unohtaa ei missään nimessä pidä Juuso Kauppista ( 15,0 pistettä ), Miki Kuusistoa ( 7,3 pistettä/4,6 levypalloa/4,0 syöttöä ) ja Oulusta siirtynyttä Oskari Virolaista ( 13,5 pistettä ). Heistä jokainen voi nakuttaa yli 20 pistettä pelissä kuin pelissä.

 

” Topo on kokenut joukkue. Miki Kuusisto ja Juuso Kauppinen ovat laadukkaita takakentänpelaajia tässä sarjassa. Arsene Towa, Cedric Latimer ja HL Coleman muodosta ison ja vahvan etukentän ja heidän kanssa tulee olla varuillaan kokoajan.  Voittaaksemme meidän tulee olla aktiivisia molemmissa kenttäpäädyissä, pitää huolta pallosta ja pelata oman game planin mukaan ”, kommentoi päävalmentaja Velling kauden ensimmäisen ottelun vastustajaa.

 

 

Torpan Pojat vs. Lahti Basketball

6.10.2018.

Klo18:00

Munkkiniemen yhteiskoulu

TV: Elisa Viihde