Otto Aalto ja Lahti Basketball solmivat vuoden jatkosopimuksen

OTTO AALTO

Lahti Basketball on solminut vuoden jatkosopimuksen Otto Aallon, 24, kanssa. Aalto on kuulunut Lahti Basketballin runkopelaajiin koko kolmivuotisen seurahistorian ajan.

 

Menneellä kaudella Aalto urakoi 25 ottelua keskimäärin liki 20 minuuttia per ottelu. ” Ode ” kirjasi tehot 6,4 pistettä, 4,1 levypalloa ja 1,1 syöttöä. 

 

Menneen kauden piste-ennätys syntyi vierasottelussa Korikouvoja vastaan. Aalto oli hurjassa vireessä ja upotti 23 pistettä.

 

” Otto on tärkeä palanen joukkueessa. Hän pystyy painimaan lähellä koria, mutta kykenee myös ratkaisemaan kauempaa korista. Puolustuksessa näyttää muille mallia aggressiivisella tyylillään. Hienoa, että Otto jää Lahteen ”, kommentoi toiminnanjohtaja Roope Suonio. 

 

” Hienoa, että Otto jatkaa meillä. Otto on tuo etukentälle heittotaitoa ja kovuuttaa ja kuuluu joukkueen kokeneeseen kaartiin”, lausui tuore päävalmentaja Petri Velling.

 

 

” Uusi sopimus on erittäin mieleinen asia. Minulle on todella tärkeää, että pystyn jatkamaan Lahdessa, koska viihdyn täällä todella hyvin. Odotan innolla tulevaa kautta ja on kiva saada uutta verta porukkaan ”, kommentoi Aalto. 

 

Lahti Basketballilla on sopimukset Vesä Mäkäläisen, Ali Aholan, Sami Ikävalkon, Roi Bymanin, Eemeli Lampenin, Hannes Koskisen, Otto Aallon ja päävalmentaja Petri Vellingin kanssa.

 

 

Lahti Basketball kausikorttikampanja on voimassa toukokuun ajan. Tavoitteena on saada 500 varausta, jonka toteutuessa kausikortti maksaa vain 50e. Jokaisesta kortista 5e Iceheartsille.

 

 

Varaa korttisi TÄSTÄ

 

 

Kuva: mideas.kuvat.fi

 

 

#lahtibasketball