Lahti Basketball selkä seinää vasten

some_game3_playoffs_01

Lahti Basketball ja Kristika Turku kohtaavat kolmannen kerran tiistaina Lahti Energia -areenalla. Viime keskiviikkona pelatussa ensimmäisessä ottelussa Lahti Basketball hukkasi turvallisen tuntuisen johdon ja Kristika vei ottelun jatkoajalla 81-84. Perjantaina Lahti Basketball kärsi koko kauden pahimman selkäsaunan, kun Kristika vei ottelun lukemin 102-58. 

 

Ensimmäisessä ottelussa joukkueiden heittoprosentit olivat todella tasaiset. Lahti Basketball oli tarkempi kakkosissa (50%/45% ) vapareissa ( 85%/67% ) ja levypalloissa (47/43). Menetyksiä lahtelaisilla oli 19, kun Kristika hukkasi paljon 14 kertaa. Lahti Basketball johti ottelua 13 pistettä 4 minuuttia ennen loppua.

 

Perjantainen Turun retki oli sangen synkkä. Ottelu lähti alusta asti väärille raiteille. Kristika upotti kolmoset murhaavalla tarkkuudella ( 55% ), kun lahtelaisten osumatarkkuus oli vaatimaton (18%). Lahti Basketballin esitys oli anteeksiantamaton.

 

Suuresta tappiosta huolimatta sarja ei ole vielä ohi. Lahti Basketball ei ole pelannut omalla tasollaan kuin yhden neljänneksen koko sarjassa. Nyt mitataan mistä Lahti Basketball on tällä kaudella tehty.

 

 

Lahti Basketball vs. Kristika Turku 

13.3.2018. klo18:30

Ennakkoliput: Zupticket