Lahti Basketball ja Korihait järjestivät todellisen trillerin keskiviikon Korisliigan jatkosarjan ottelussa. Lopulta vierasjoukkue Lahti Basketball vei voiton, kun Karl Gamble muutti roskan kullaksi Chris Clarken ohi heiton jälkeen.

Lopputulos 84-83.

Lahti Basketball lähti otteluun ilman kapteeni Saarijärveä, Ville Tolosta ja Eetu Lähdetniemiä.

Ottelun ensimmäinen kymppi oli todella vauhdikasta pelaamista. Molemmat joukkueet onnistuivat hyökkäyksessä ja Haiden Prince Oduro aiheutti vierailijoille vaikeuksia. Lahti Basketballin tahtipuikkoa heilutti kaksikko Devon Thomas & Michael Ertel. Tilanne ensimmäisen jakson jälkeen kotijoukkueen eduksi 26-24.

Toisella jaksolla ottelu jatkui samalla kaavalla. Molemmat joukkueiden puolustus parani ja sukka ei suhissut enää samaan tahtiin. Puoliajalle tasatilanteessa 43-43.

Kolmannella jaksolla näytti hetken, että Korihait kääntää ottelun itselleen, mutta Lahti Basketball ei luovuttanut. Ero ei päässyt liian suureksi ja lahtelaiset pitivät pään kylmänä. Ennen viimeistä jaksoa tilanne kotijoukkueen hyväksi 61-59.

Viimeinen jakso oli sitten yhtä trilleriä. Lahti Basketball näytti karkaavan, kun Devon Thomas heitti kahdeksan pistettä peräkkäin. Korihait vastasi omalla kahdeksan pisteen nykäisyllä. Minuutti ennen loppua Korihait johti viisi pistettä. Esiin nousi kaksikko Clarke&Gamble. Ensin viimeisteli Clarke Gamblen syötöstä ja sitten toisin päin. Ottelun voittokori syntyi, kun Gamble tippasi Clarken ohiheiton koriin kahdeksan sekuntia ennen loppua. Sillä korilla äärimmäisen tärkeät sarjapisteet matkasivat Lahteen lukeminen 84-83.

Lahti Basketballin parhaana palkittiin 20 pistettä heittänyt Michael Ertel. Devon Thomas taituroi 19 pistettä ja väkevästi pelannut Karl Gamble 14. Erik Sajantila heitti 11. Chris Clarken historiallinen yhdeksäs triplatupla jäi yhden pisteen päähän. Clarken tilastoihin merkitiin yhdeksän pistettä, 15 levypalloa ja 11 syöttöä.