Sami Ikävalko jatkaa Lahti Basketballin riveissä

SAMI SOPIMUS

Lahti Basketball on solminut vuoden jatkosopimuksen kahtena edellisenä kautena joukkueen kapteenina toimineen Sami Ikävalkon kanssa. 28-vuotias takamies aloittaa jo kolmannen kauden Lahti Basketballin riveissä.

 

 

Menneellä kaudella Ikävalko pelasi keskimäärin noin 30 minuuttia ottelua kohden. Tilastoriville merkittiin keskimäärin 12,1 pistettä, 3,3 syöttöä ja 2,7 levypalloa. Kauden piste-ennätys syntyi helmikuussa Topoa vastaan. Takamies upotti hyvällä prosentilla 29 pistettä. 

 

 

” Mukava jatkaa tutussa ympäristössä, jossa on tekemisen meininki. On myös nättiä olla mukana organisaatiossa, jossa asioista keskustellaan ja toimintaa pyritään kehittämään päivittäin. Kun kommunikaatio seuran, pelaajien, fanien sekä yhteistyökumppaneiden välillä toimii, silloin ollaan oikealla tiellä. Näillä eväillä eteenpäin, hallilla nähdään ”, kommentoi luottopelaaja Ikävalko uunituoretta sopimusta.

 

” Sami tuo joukkueeseen roimasti kokemusta, heittovoimaa ja juonikkuutta. Hienoa, että saimme pidettyä Samin Lahdessa ”, kommentoi tuoretta sopimusta toiminnanjohtaja Roope Suonio.

 

Lahti Basketballilla on sopimukset Sami Ikävalkon, Ali Aholan, Vesa Mäkäläisen, Hannes Koskisen, Roi Bymanin ja Eemelin Lampenin kanssa.

 

Lahti Basketball kausikorttikampanjan tavoitteena on saada 500 varausta. Jos tämä toteutuu, kausikortti maksaa vain 50e. Jokaisesta kortista menee 5e Lahden Iceheartsin hyväksi.

 

Varaa korttisi TÄSTÄ

 

 

Kuva: mideas.kuvat.fi