Sami Ikävalko jatkaa Lahti Basketballin riveissä vuoden sopimuksella

sopimus_sami1

Lahti Basketball on solminut vuoden mittaisen sopimuksen jo neljännen kauden Lahdessa aloittavan Sami Ikävalkon, 29, kanssa.

 

Ikävalko oli yksi nousuun päättyneen kauden luottopelaajista. Hän upotti keskimäärin 13.9 pistettä, antoi 4.6 syöttöä ja nappasi vielä 2.1 levypalloa. KTP:n kasvatilla on vyöllään 241 Korisliigamatsia KTP:n, Vilppaan, Korihaiden ja Fokopon riveissä. Parhaalla kaudella Korisliigassa ( 2012-2013 ) Ikävalko nakutti kelpo tilastot 13.7 pistettä, 3.3 syöttöä ja 3.3 levypalloa. 

 

” Samin jatko on meille hyvä asia. Saadaan kokemusta ja heittovoimaa takakentälle lisää. Samin myötä saadaan myös laajuutta takakentälle ja erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseen ”, kommentoi päävalmentaja Petri Velling luottopelaajansa tuoretta sopimusta.

 

Lahti Basketballilla on sopimukset Tuomas Hirvosen, Arttu Saarijärven, Vesa Mäkäläisen, Ali Aholan, Sami Ikävalkon, Jarred Jonesin, Desmond Hubertin, Roi Bymanin, Otto Aallon ja Eemeli Lampenin kanssa. Joukkue etsii vielä kahta amerikkalaisvahvistusta.

Päävalmentajana jatkaa Petri Velling. 

 

Osta kausikorttisi tästä

 

Kuva: Sellekhanks

 

#lahtibasketball

#korisliiga