Robert Bärlund jatkaa Lahdessa

ROBA SOPIMUS

Lahti Basketball ja Robert Bärlund, 19, ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Bärlund on Namika Lahti junioreiden kasvatti. Kesän ” Roba ” on viettänyt kesän 20-vuotiaiden maajoukkueen matkassa yhdessä Hannes Koskisen kanssa. Vastuuta maajoukkueessa on tullut mukavasti.

 

Menneellä kaudella 202-senttinen sisäpelaaja teki vakuuttavaa jälkeä A-junioreiden SM-sarjassa. Bärlund tehtaili keskimäärin 18,2 pistettä ja raapi myös 11,6 levypalloa.

Lahti Basketballin riveissä Bärlund pelasi 27 ottelua keskimäärin 8 minuuttia per ottelu. Tässä ajassa pisteitä syntyi 2,5 keskiarvolla.

 

” Olemme todella iloisia, että ” Roba ” jatkaa Lahti Basketballin riveissä. Hänen palveluksistaan oltiin kiinnostuneita monessa joukkueessa. Odotamme, että nuorten maajoukkueen vakiokasvo on meille merkittävä pelaaja tulevalla kaudella ”, tuumi toiminnanjohtaja Roope Suonio

 

” Kiva jäädä vielä mahdollisesti viimeiseksi vuodeksi Lahteen tuttuun ympäristöön. Tavoite on tämän kauden jälkeen siirtyä Yhdysvaltojen yliopistokentille. Valmentajan vaihdos on varmasti piristävä asia kauden kannalta. Kaikki joukkuekaverit ovat oikeastaan entuudestaan tuttuja, joten tulee varmasti olemaan hauska ja antoisa kausi. Odotan innolla joukkuetreeneihin liittymistä maajoukkuekesään jälkeen ”, kommentoi tuoretta sopimustaan lentokentältä tavoitettu Robert Bärlund.

 

Lahti Basketballilla on nyt kasassa sopimukset Sami Ikävalkon, Ville Karvosen, Roi Bymanin, Ali Aholan, Otto Aallon, Hannes Koskisen, Eemeli Lampenin ja Robert Bärlundin kanssa.

Päävalmentaja Mike Oppland kartoittaa tällä hetkellä amerikkalaispelaajia.

 

 

Nimi: Robert Bärlund

Syntymäaika: 5.3.1998

Pituus: 202cm

Paino: 92kg

Kasvattajaseura: Namika Lahti juniorit

Pelipaikka: Sentteri

Piste-ennätys divari A: 8