Petri Velling jatkaa Lahti Basketballin päävalmentajana

sopimus_koutsi1

Petri Velling, 36, ja Lahti Basketball ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Orimattilan Jymyn kasvatti valmentaa Lahti Basketballia nyt ensimmäistä kautta. Jälki on ollut vakuuttavaa, sillä tähän mennessä tappioita on vain yksi.

 

Lahteen ”Pepe” siirtyi Helsingin Seagullsien apuvalmentajan paikalta. Mikko Larkaksen tiimissä hän operoi 3 vuotta. Meneillään oleva kausi on Vellingille ensimmäinen aikuisjoukkueen päävalmentajana.

 

” Tuntuu erittäin hyvältä, että saan jatkaa täällä. Tahtotila oli molemmin puolinen ja sopimus syntyi helposti. Yhteistyö seuran kanssa toimii moitteettomasti. Hyvillä mielin kohti kauden huipentumaa ja toivottavasti kohti Korisliigaa ”, kommentoi tuoretta sopimusta päävalmentaja Velling.

 

” Petri on osoittanut olevansa juuri se valmentaja jota toivoimmekin, kun teimme hänen kanssaan sopimuksen ennen kauden alkua. Joukkue on löytänyt takaisin peli-ilonsa ja tulokset ovat olleet erinomaiset. Palaute ”Pepen” työstä joukkueen sisältä on ollut läpi linjan positiivista. Olemme erittäin hyvässä tilanteessa, että pystyimme kiinnittämään jo nyt päävalmentajamme myös tulevalle kaudelle. Valmennus saa näin rauhan keskittyä kauden tärkeimpään vaiheeseen ja virittää joukkuetta kohti pudotuspelejä ”, kommentoi tuoretta sopimusta Lahti Basketballin puheenjohtaja Jami Luhtanen. 

 

Seuraavan kerran Vellingin johtamat joukot taistelevat sarjapisteistä sunnuntaina. Silloin edessä todella mielenkiintoinen ottelu Loimaan Bisonsin vieraana. Loimaan kone on viime peleissä hieman yskähdellyt, mutta on varmaa, että sunnuntaina moottori on öljytty huippu vireeseen.

 

Kuva: Sellekhanks