Pelipäivän ennakko: Pyrintö akatemia vs. Lahti Basketball

gameday_kuva_syksy_2018_01

Lahti Basketball lähtee jahtaamaan kauden 7. voittoa torstaina Tampereelle. Vastaan asettuu Tampereen Pyrintö akatemia, joka on aloittanut kauden 1 voitolla ja 5 tappiolla. Pyrinnön ainoa voitto on tullut Porvoon Tarmoa vastaan.

 

Lahti Basketball on sen sijaan voittanut kaikki kuusi peliään. Viime sunnuntaina kaatui kärkiottelussa Loimaan Bisons.

 

Pyrinnön joukkue on hieman heikentynyt viime kaudesta. Suurin syy siihen on, että Damon Williams ei ole enää mukana. Joukkue koostuu nuorista pelaajista, jotka kolluttelee Korisliigan portteja.

 

Joukkueen paras pistemies on ollut Matti Meldo. Hän on upottanut 11,2 pistettä ottelua kohden. Joni Pohjonen on joukkueen paras levypallopelaaja 7,7 levypallon keskiarvolla. Pisteitä Pohjonen on upottanut 10,7 ottelua kohden.

 

” Pyrintö Akatemia on joukkue, jonka peli perustuu aktiiviseen liikkeeseen hyökkäyksessä ja aggressiiviseen koko kentän puolustukseen. Meidän tulee laittaa pallo liikkeelle ja sitä kautta rakentaa hyvät korintekopaikat. Puolustuksessa intensiteetti ja kovuus pitää saada kohdilleen alusta alkaen ”, kommentoi illan vastustajaa päävalmentaja Petri Velling.

 

Lahti Basketball on ollut oivassa vireessä. Joukkue on voittanut kaikki 6 otteluaan ja päävalmentaja Velling on peluuttanut ryhmäänsä todella tasaisesti. Bisons ottelussa aloitusviisikon pelaajat huilasivat koko viimeisen neljänneksen, kun Ilkka Vuori ja Henry Pwono johtivat vaihtomiesten rynnistystä.

 

Lahti Basketball kohtaa vielä ennen joulua Pyrinnön, KTP:n, Tarmon, Fokopon, HBA:n ja Helsingin NMKY:n.

 

Muistutus: Suomen Cup ottelu Lahti Basketball vs. KTP pelataan Ke 21.11. klo 18:30. Sen tieltä siirretty Lahti Basketball vs. Porvoon Tarmo pelataan ti 27.11. klo 18:30.

 

Tampereen Pyrintö Akatemia vs. Lahti Basketball

15.11. klo 19:30

Pyynikki