Lahti palaa Korisliigaan – Kapteeni Mäkäläinen jatkaa vuoden sopimuksella

vesasopimus_01

Lahti palaa Korisliigaan neljän vuoden tauon jälkeen. Lahti Basketball otti vastaan divari A:n mestaruudesta palkinnoksi tulleen liigapaikan.

Korisliigaan palaava Lahti Basketball on myös tehnyt jatkosopimuksen kapteeni Vesa Mäkäläisen, 32 ,  kanssa. Mäkäläinen aloittaa kolmannen kauden Lahti Basketballin riveissä. ” Veskun ” panos on ollut merkittävä seurahistorian ensimmäisestä kaudesta lähtien.

 

Menneellä kaudella kapteeni Mäkäläinen oli yksi mestaruuden takuumiehistä. Puolustuspään ankkuri pelasi keskimäärin 28 minuuttia per ottelu ja viimeisteli 14.9 pistettä sekä otti 7.4 levypalloa. 2 pisteen heittojen onnistumisprosentti oli huikea 72.7. 

 

Mäkäläinen on innoissaan mahdollisuudesta pelata liigakoripalloa Lahdessa. ” Lähden erittäin hyvillä fiiliksillä tulevaan. Uskon, että pystyn vielä auttamaan joukkuetta niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Intohimo ja palo kilpailemiseen on yhä korkealla. Urheilun ja kilpailemisen kautta tulevat onnistumisen ja epäonnistumisen fiilikset houkuttelevat edelleen parketille. Myös fiilikset kropassa ovat hyvät ”, kommentoi kapteeni Mäkäläinen

 

Lahti Basketballin toiminnanjohtaja Roope Suonio on kiitollinen Mäkäläisen jatkosopimuksesta.  ” Vesa on merkittävä pelaaja koko seuran historiassa. Hänen rooli johtajana on joukkueelle elintärkeä.  Vesan sopimuksen myötä meillä on tukeva selkäranka, jonka varaan on hyvä rakentaa ”, kommentoi Suonio. 

 

Lahti Basketballilla on sopimukset tulevasta kaudesta päävalmentaja Petri Vellingin, Vesa Mäkäläisen, Roi Bymanin ja Eemeli Lampenin kanssa. Lisää sopimuksia julkaistaan tällä viikolla. Kausikortit tulevat myytiin 12.6. Lippu.fi:n kautta.

 

#lahtibasketball