Lahti Basketball ylpeänä esittää – Lahti Basketball Camp 2018

lahtibasketball_leiri oikea

Lahti Basketball Camp 2018 järjestetään 17.6-20.6. Pajulahdessa. Leirin rehtorina toimii Lahti Basketballin uusi päävalmentaja Petri Velling, joka vastaa lajiharjoittelusta. Velling saa avukseen mm. Helsingin Seagullsin ja maajoukkueen luottopelaajan Tuukka Kotin ja juuri Korisliigassa hopeaa saalistaneen myös maajoukkueen luottopelaajan Mikko Koiviston.

 

Kentän ulkopuolisista aktiviteeteista vastaa Lahen mainosmies numero uno, Kari ” Brädi ” Härkönen. Luvassa on kaikenlaista mukavaa.

 

Leiri on siinä mielessä erityinen, että se on osallistujille täysin ilmainen. Lahti Basketball on kutsunut leirille 18 B-juniori ikäistä ( 02-03 ) poikaa ympäri Suomen. Leirin mahdollistavat seuraavat yritykset: Lahti Energia, TerraWise, Halton, Fazer, OP Päijät-Häme ja Pajulahti.

 

Suuri kiitos yrityksille.

 

Leirille kutsutut seurat ovat Kouvolan Kouvot, Salon Vilpas, Helsingin NMKY, Uudenkaupungin Korihait, Urabasket, Heinolan NMKY, BC Nokia, Tampereen Pyrintö ja Lahti Basketball juniorit. 

 

Seurat saivat valita pelaajan tai pelaajia, jotka olivat ansioituneet kauden aikana jollakin tavalla. Kriteeri saattoi olla, vaikka hyvä harjoittelija, kova taistelija, hyvä joukkuekaveri jne.

 

Leirille on jaossa vielä 4 paikkaa. Ilmianna kaverisi, jonka pitäisi päästä leirille Lahti Basketball Instagramissa tai Facebookissa olevan leirimainoksen alle. Voit myös laittaa viestin suoraan toimisto@lahtibasketball.fi. Kerro viestissä miksi juuri sinun pitäisi päästä tälle mahtavalle leirille.

 

#lahtibasketball

#lahtibasketballcamp2018