Lahti Basketball sopimukseen Ali Aholan kanssa

ALI SOPIMUS

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen Ali Aholan kanssa. 23-vuotias Ahola on kuulunut joukkueen runkopelaajiin koko Lahti Basketballin seurahistorian ajan.

 

Menneellä kaudella terrierimäinen takamies kuului aloitusviisikkoon yhtä vaille kaikissa otteluissa. Puolustuksen erikoismies väläytteli myös hyökkäyksessä. Ahola pelasi keskimäärin hieman yli 24 minuuttia viimeistellen 7,7 pistettä, 3,9 levypalloa ja 2,4 syöttöä. Alin +/- oli Henry Pwonon jälkeen joukkueen toiseksi paras.

 

” Olen erittäin iloinen, että saan jatkaa Lahti Basketballin riveissä myös ensi kaudella. Lahti on kaupunki missä tykkään elää ja Lahti Basketball joukkue missä haluan pelata niin pitkään kuin vain mahdollista. Viime kausi jäi sen verran lyhkäseksi, että innolla odotan jo tulevaa. Vesan paluu tietysti oikein ilonen uutinen”, kommentoi Ahola. 

 

” Ali on kehittynyt joka vuosi. Ali on myös yksi niistä pelaajista, jotka tekevät kovasti töitä koripallon eteen. Hän nappasi paikkansa aloitusviisikossa ja oli erittäin tärkeä pelaaja joukkueelle. Olemme luonnollisesti todella iloisia, että Ali päätti jäädä Lahteen ”, kommetoi tuoreinta sopimusta toiminnanjohtaja Roope Suonio. 

 

Lahti Basketballilla on sopimukset Ali Aholan, Vesa Mäkäläisen, Eemeli Lampenin, Roi Bymanin ja Hannes Koskisen kanssa.

 

Kausikorttikampanjan tavoitteena on saada 500 varausta. Jos tämä toteutuu, kausikortti maksaa vain 50e.

 

Varaa omasi TÄSTÄ

 

#lahtibasketball

 

Kuva: mideas.kuvat.fi