Lahti Basketball marssi välieriin

tulos_26_3_2019_01

Lahti Basketball marssi välieriin, kun se kaatoi JBA:n kolmannen kerran tiistaina Lahti Energia -areenassa. Kolmannessa ottelussa Lahti Basketball murskasi JBA:n lukemin 97-58 ( 47-27 ). Otteluvoitot 3-0. 


 

Heti ottelun alussa näytti siltä, että kotijoukkue oli tullut katkaisemaan sarjan. Hyökkäyksessä palloa pelattiin lähelle koria ja tällä kertaa JBA ei tuplannut. Se antoi kotijoukkueen isoille pelaajille mahdollisuuden operoida vapaasti. Tämä tuotti tulosta myös kun palloa syötettiin takaisin kaarelle. Kotijoukkueen puolustus oli myös rautaa ja JBA sai ensimmäisen jakson aikana kasaan vain 7 pistettä, kun lahtelaiset saivat kasaan 18. 


 

Toisella jaksolla Lahti Basketball painoi lisää kaasua. Onnistujia riitti laajalla rintamalla. Tämä iloittelu tuotti mukavat 29 pistettä ja puoliajalle siirryttiin lukemissa 47-27. 

Toinen puoliaika ei tuonut muutosta otteluun. Petri Velling peluutti joukkojaan tasaisesti. Eemeli Lampen käytti tilaisuutensa mainiosti hyväksi ja oli toisella puoliajalla pitelemätön. Kotijoukkue pelasi iloista koripalloa ja latoi taululle vakuuttavat voittolukemat 97-57. 


 

Lahti Basketballin parhaana palkittiin Eemeli Lampen. Lampen upotti kauden ennätyspisteet 17 ja antoi myös 3 syöttöä. Vesa Mäkäläinen säesti 16 pisteellä ja 5 levypallolla ja Ali Ahola 15 pisteellä. Henry Pwono nakutti 13 ja Otto Aalto 11. 

Ottelun tilastot


Välierät alkavat tiistaina 2.4. Lahti Energia -areenassa kello 18:30. Vastustaja on vielä auki.

 

Kuva: Sellekhanks