Lahti Basketball jatkoi voittokulkuaan Jyväskylässä

tulos_4_11_2018_01

Lahti Basketball nappasi kauden 5. voittonsa vieraskentällä, kun se kaatoi erittäin vauhdikkaan kamppailun jälkeen Jyväskylä Basketball Academyn lukemin 84-69 ( 38-30). 

 

Ottelu oli alusta asti melkoista. Nuoruuden innolla aggressiivisesti esiintynyt kotijoukkue pisti kokeneemman lahtelaisryhmän koville. Kotijoukkueen vikkelä takamies Henry Boyd oli paha pideltävä pelaaja. Boyd on kehittänyt kaukoheittoaan ja oli entistä kokonaisvaltaisempi pelaaja. Peli aaltoili tasaisena, joskin Lahti Basketball oli koko ajan hieman niskan päällä.

Puoliajalle mentiin hienoisessa vierasjohdossa 38-30.

 

Lahti Basketball oli ottelussa selvästi isompi joukkue. JBA vastasi puolustamalla aggressiivisesti ja sumputtamalla korin alle. Kolmikko Pwono, Jones ja Mäkäläinen dominoi tämän päivän ottelua. JBA:n tuplatessa korin alla, edellä mainittu kolmikko löysi melkein aina vapaan pelaajan joka pisti pallon pussiin. Toisella puoliajalle mustapaidat olivat kokoa liian iso joukkue nuorelle JBA:lle.

Lahti Basketball heitti ottelussa peräti 37 vapaaheittoa. ( 31 sisään ).

 

JBA:n kovasta yrityksessä huolimatta Lahti Basketballin rutiini oli tänään liikaa.

 

Lopputulos 84-69. 

 

Ottelua oli seuraamassa iso joukko Lauri Markkasen koriskoululaisia. Tunnelma hallissa oli mainio. Kiitos siitä JBA:lle.

 

Lahti Basketballin parhaana palkittiin 14 pistettä ja 9 levypalloa tehtaillut kapteeni Mäkäläinen. Mainion ottelun pelasi myös järkälemäinen Henry Pwono. ” Henkka ” upotti 25 pistettä  ja otti 6 levypalloa. Jarred Jones jatkoi vahvoja otteitaan ja nakutti melko näkymättömästi 15 pistettä ja kaappasi komeat 13 levypalloa. Sami Ikävalko osui kaaren takaa 4 kertaa 12 pistettä ja jakoi myös 5 syöttöä. Ilkka Vuori pelasi pirteästi viimeistellen 8 pistettä ja 5 syöttöä. 

 

Lahti Basketballin seuraava ottelu pelataan isänpäivänä 11.11. klo 17:00.

Lahti Energia -areenaan saapuu Arttu Mannelinin käskyttämä Loimaan Bisons. 

 

#lahtibasketball