Juniorit

Lahti Basketball Juniorit ry on vuonna 2012 perustettu juniori- ja harrastekoripalloseura.

 

Seura on perustettu nimellä Namika Lahti Juniorit ry. Keväällä 2017 seuran nimeksi vaihdettiin Lahti Basketball Juniorit ry.

 

Seuran tärkeimpänä toiminta-ajatuksena on tarjota eri-ikäisille junioreille ja harrastepelaajille mahdollisuus harrastaa koripalloa jokaiselle itselleen sopivalla tasolla. Seuralla on useita harrastustoimintaan ja kilpaurheiluun tähtääviä ryhmiä alle kouluikiäisistä A-junioreihin ja aikuisten harasteryhmiin asti. Kilparyhmien pelaajilla on mahdollisuus tavoitella kansainvälistä huippu-urheilijan uraa. Harrasteryhmissä pelaaja voi vaikuttaa harjoitusmääriinsä.

 

Ala-asteen korisliigassa eli AKL:ssä sekä alle-kouluikäisten ryhmissä harjoitellaan ryhmässä toimimista, liikutaan monipuolisesti ja opetellaan koripallon perusteita.

 

Junioritoiminnan ohella seura tarjoaa aikuisille mahdollisuuden harrastaa koripalloa kunto- ja harrastekoripalloryhmissä.

 

Lahti Basketball Juniorit tekee vahvaa yhteistyötä lahtelaisen koripallon edustusseuran eli Lahti Basketballin kanssa tarjoten huipulle tähtääville junioreille pelaajapolun ammattilaisuraan asti. Seurojen yhteinen tavoite on tehdä Lahdesta entistä vahvempi koripallokaupunki kunnioittaen sitä hienoa lahtelaista koripallohistoriaa, joka kaupunkiin on syntynyt jo ennen nykyisten seurojen perustamista.

 

Voit tutustua Lahti Basketballin junioritoimintaan tarkemmin TÄSTÄ!

 

 

labajunnut