Jarred Jones Lahti Basketballin riveihin

sopimus_jarredjones_01

Lahti Basketball on tehnyt vuoden sopimuksen Jarred Jonesin, 24, kanssa. Sopimukseen sisältyy koeaika.

Jones on 201 senttinen Loyolan ( MD ) yliopiston kasvatti. Hän valmistui 2017, jonka jälkeen vietti ensimmäisen ammattilaisvuotensa Saksassa Citybasket Recklinghausen riveissä. Saksassa Jones tehtaili mukavat tilastot 20,9 pistettä, 7,7 levypalloa, 2,7 riistoa ja 2,4 syöttöä. 

Loyalan yliopistossa Jones kuului kahtena viimeisenä kautenaan joukkueen runkopelaajiin. Viimeisellä kaudella tilastorivi komistui seuraavasti: 14,8 pistettä, 6,5 levypalloa, 1,9 syöttöä, 1,3 riistoa ja 1,1 blokkia. 

 

”Jarred pelasi hyvän uran yliopistossa ja saimme hänestä hyvän referenssin Lahdessakin pelanneelta Ryan Ayersiltä, joka valmentaa nykyisin Notre Damen yliopistossa. Viime syksy meni Jarredilta pipariksi, kun ei meinannu löytää pelipaikkaa, mutta vaihdettuaan agenttia löysi hän itsensä Saksasta kevätkaudella. Jarred tuo meille monipuolisuutta etukentälle ja pystyy tarvittaessa pelaamaan jopa 3 paikalla. Hän on joukkuepelaaja ennen kaikkea, jolle omat tilastot ei ole kaikki kaikessa ”, kommentoi päävalmentaja Petri Velling.

 

 

Jones saapuu Lahteen syyskuun alussa.

 

 

Lahti Basketballin joukkue on nyt kasassa. Sopimuspelaajia ovat Jarred Jones, Ilkka Vuori, Vesa Mäkäläinen, Sami Ikävalko, Ali Ahola, Otto Aalto, Eemeli Lampen, Hannes Koskinen ja Roi Byman. Joukkueessa jatkaa myös Toni Soininen. Lahti Basketball junioreista edustusjoukkueeseen nousevat Eemi Luukkonen ja Luukas Vaara. Karli Kursan tilanne on vielä auki.

 

 

Jarred Jones

 

Syntymäaika: 26.11.1993.

Syntymäpaikka: Havre de Grace, Maryland USA

Pituus: 201

Paino: 90

Pelipaikka: 3-4

Pelinumero: 25

Twitter: @JartotheRed

Instagram: @jartothered21

 

 

 

Kuva: Sellekhanks