Jarred Jones is back

sopimus_JJ_01

Lahti Basketball on tehnyt vuoden sopimuksen viime kaudella joukkuetta edustaneen Jarred Jonesin, 26, kanssa. Jones oli mestaruuteen päättyneellä kaudella joukkueen paras niin pisteissä ( 18.8 ) kuin levypalloissa ( 9.8 ).

Loyolan yliopistosta valmistunut Jones saapui Lahteen yhden Saksassa vietetyn kauden jälkeen. ” JJ ” osoittautui todelliseksi ammattilaiseksi, joka pystyi auttamaan joukkuetta niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä. Jones onnistui myös mainiosti Suomen Cup otteluissa Korisliigan kärkijoukkueita KTP:tä ja Salon Vilpasta vastaan ( 18.8 pistettä / 11.00 levypalloa ).

”Jarred ihastutti viime kaudella yleisöä ja on hienoa, että hän päätti jatkaa uraansa meillä. Ensinnäkin hän tuo jatkuvuutta seuran toimintaan ja toisena asiana hän tuo meille erilaisia vaihtoehtoja niin hyökkäykseen kuin puolustukseen. Hienoa päästä jatkamaan töitä hänen kanssaan ”, kommentoi Jonesin paluuta päävalmentaja Petri Velling. 

 

” Great to be coming back to lahti! Had a lot of great memories playing with some great players. Brought home a championship and the goal this year is to do the same. Much tougher task going to Korisliiga but after playing a couple Korisliiga teams last year I know we are capable of shaking up the league this year. Can’t wait to get back to Lahti and get things started again! To the laba fans hope to see everyone supporting us again this year” kommentoi iloinen Jones paluutaan mastokaupunkiin.

 

” Meille on tärkeää, että joukkueessa on jatkuvuutta. Aloitimme keskustelut Jarredin paluusta jo ennen kauden päättymistä. Hän on pidetty henkilö joukkueen keskuudessa. Todellinen ammattilainen. Olen iloinen, että saimme asian nyt pakettiin ”, kommentoi toiminnanjohtaja Roope Suonio. 

 

Jarred Jonesin pelaajakortti

 

Jarred Jones saapuu Lahteen elo/syyskuun taitteessa.

 

Lahti Basketballilla on sopimukset Jarred Jonesin, Tuomas Hirvosen, Vesa Mäkäläisen, Arttu Saarijärven, Ali Aholan, Roi Bymanin, Otto Aallon, Eemeli Lampenin ja päävalmentaja Petri Vellingin kanssa. 

 

 

Osta kausikorttisi tästä