Ilkka Vuori jättää Lahti Basketballin

vuori_ulos_02

Lahti Basketball sai Pyrintö ottelun jälkeen huonoja uutisia, kun sangen hyvää kautta pelannut Ilkka Vuori ilmoitti haluavansa purkaa sopimuksensa Lahti Basketballin kanssa. Syynä tähän todella yllättävää pyyntöön oli hänen tyytymättömyytensä roolinsa joukkueessa.

Asiaa yritettiin sovitella koko viikko, mutta Vuori ei siitä innostunut. Näin ollen sopimus purettiin perjantaina.

 

” Ensiksi olin äimistynyt Ilkan pyynnöstä ja sen jälkeen todella pettynyt hänen toimintaan. Hän ilmoitti asiasta kaksi päivää siirtoajan umpeutumisen jälkeen, jonka vuoksi emme voineet hankkia hänelle korvaajaa.

Tätä ratkaisua on vaikea ymmärtää ja se jättää pahan maun kaikille. Hän valitti olevansa tyytymätön rooliinsa, vaikka hän oli yksi joukkueen avainpelaajista. Olen sanaton. Onneksi meillä on erinomaiset takamiehet Sami Ikävalko, Ali Ahola ja Eemeli Lampen, jotka pitävät huolen siitä että joukkue peli rullaa jatkossakin. Tämä valitettava tapaus ei muuta seuran tavoitetta voittaa koko sarja ”, kommentoi todella pettynyt toiminnanjohtaja Roope Suonio

 

” ”Olen äärimmäisen pettynyt. Joukkueen kanssa käytiin asia läpi lauantain pelin jälkeen ja se on nyt unohdettu ja katseet suunnattu kohti seuraava tapahtumaa ”, kommentoi myös hyvin pettynyt päävalmentaja Petri Velling.

 

Lahti Basketball haluaa kiittää Ilkka Vuorta mainiosta panoksesta seuran eteen.

 

Kuva: Sellekhanks