Ennakko: Lahti Basketball vs. Pyrintö akatemia

17_2_pyrinto_some1

Runkosarja kaartaa loppusuoralle ja joukkueet alkavat hakemaan asemiaan ennen kevään ratkaisupelejä. Kovimman liikkeen teki Bisons, joka palkkasi takakentälle kovalla meriittilistalla varustetun Aubrey Colemanin. 

 

Lahti Basketballilla on vielä jäljellä 5 ottelua runkosarjassa. Sunnuntainen voitto Bisonsin vieraana hilasi Petri Vellingin suojatteja taas askeleen lähemmäs runkosarjan voittoa.  Runkosarjan viimeinen ottelu pelataan 17.3. Helsingissä ja pudotuspelit käynnistyvät jo keskiviikkona 20.3.

 

Sunnuntaina Lahteen saapuu vieraita Tampereelta. Pyrintö akatemia löytyy sarjataulukosta sijalta 11. Joukkue on voittanut 17 ottelusta 4. Lahteen joukkue saapuu kahden ottelun voittoputkessa kaadettuaan Porvoon Tarmon ja Forssan Koripojat.

 

Pyrintö akatemian tehomies on ollut sentteri Joni Pohjonen. Parimetrinen Pohjonen on upottanut keskimäärin 13,7 pistettä ja kaapannut 9,7 levypalloa. Toinen kaksinumeroiseen pistesaldoon yltävä pelaaja on laituri Kristian Rasinaho, joka on tehtaillut 10,7 pistettä ottelua kohden.

 

Lahti Basketballin juna on puksuttanut, yhtä notkahdusta lukuun ottamatta, vakuuttavasti. Koko joukkue on vihdoin samaan aikaan terveenä, joka tekee materiaalista todella laajan. Siirtoajan umpeutumiseen ei Lahdessa reagoitu mitenkään.

 

Viime kaudella Lahdessa pelannut Devin Martin on joukkueen harjoitusvahvuudessa toistaiseksi. Martinin pesti Libyassa päättyi ennenaikaisesti ja mies halusi tulla tuttuun ympäristöön odottamaan seuraavaa työpaikkaa.

 

Otteluohjelmaan tulee muutos.

 

3.3. pelattavaksi merkitty ottelu Forssan Koripoikia vastaan pelataan perjantaina 1.3. klo18:30 Lahti Energia -areenassa.

 

Suomen Cupin välierä pelataan Lahti Energia –areenassa 5.3. klo18:30. Vastustaja on Korisliigaa dominoiva Salon Vilpas. Tämä tarkoittaa sitä, että maajoukkuetähdet Mikko Koivisto ja Juho Nenonen sekä tietysti taikuri Rannikko nähdään Lahdessa.

 

 

Lahti Basketball vs. Tampereen Pyrintö 

Sunnuntai 17.2. klo17:00

Lahti Energia -areena

Otteluisäntä: Sport&Music Bar Peluri

Pääsylipulla ja kausikortilla Korisdiggarin Burger 10€ 18.2.-24.2. 

 

 

 

 

 

Kuva: Sellekhanks