Ennakko: Lahti Basketball vs. JBA

29_1_JBA_some1

Lahti Basketball saa sunnuntaina vieraita Jyväskylästä. Jyväskylä Basketball Academy on pelannut 15 ottelua, joista voittoja on kertynyt 7. Tällä saldolla joukkue on sarjassa sijalla 7.

 

Marraskuussa Jyväskylässä pelatussa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Lahti Basketball oli parempi lukemin 84-69.

 

Mikko Tupamäen valmentama joukkue hyökkää laajalla rintamalla. Anton Kankaanpää, Valtteri Leppänen, Henry Boyd, Samuli Oja, Chrysostom Chukwuna ja Timi Puittinen yltävät kaikki kaksinumeroiseen pistekeskiarvoon.

 

Ykköstykki on Valtteri Leppänen.  Hän säkittää 14,8 pisteen keskiarvolla.

 

JBA:n peli pyörii väkkärämäisen Henry Boydin ympärillä. Boyd on todella nopea pelaaja, joka puskee joukkuettaan niin puolutuksessa kuin hyökkäyksessä.

 

JBA tunnetaan aggressiivisesta tyylistään. Etenkin puolustuksessa joukkue painostaa pallollista pelaajaa koko kentällä.

 

Lahti Basketball raateli Kristika Turun edellisessä sarjaottelussa. Kärkikamppailu päättyi vierailijoiden selkeään 102-61 voittoon. Viikolla Petri Vellingin ryhmä raivasi tiensä Suomen Cupin 4 parhaan joukkoon kaatamalla nimivahvan Bc Lepin.

 

Tuosta ottelussa sivussa olivat Ilkka Vuori ja Sami Ikävalko. Nuori Eemi Luukkonen esiintyi edukseen ja viimeisteli 9 pistettä. Ikävalkon ja Vuoren pelikunto ratkeaa sunnuntaina.

 

Seuraa heitä:

 

Lahti Basketball: Henry Pwono – jässikkä on ollut oivassa vireessä viime peleissä. Etenkin kaukoheitot ovat uponneet mallikkaasti

 

JBA: Henry Boyd – taskuraketti vailla vertaa

 

 

Lahti Basketball vs. JBA

3.2.2019 Klo17:00

Lahti Energia -areena

Otteluisäntä Neste K Hennala

 

Otteluisäntä Neste K Hennalan tarjous: tankkaa 20€ tai enemmän ja saat pääsylipun huomiseen otteluun.

 

 

Kuva: Sellekhanks