Ennakko: Lahti Basketball vs. HNMKY 14.12.2018

14_12_hnmky_some1

Syyskauden viimeinen ottelu tuo Lahti Energia –areenalle vieraaksi Helsingin NMKY:n, joka aloittanut kauden 6 voitolla ja 5 tappiolla. Viimeiset 3 ottelua HNMKY on voittanut selvästi. Jalkoihin ovat jääneet Pyrintö, Porvoon Tarmo ja Forssan Koripojat.

 

Timo Saukkolan käskyttämä ryhmä on monella tapaa samanlainen joukkue kuin viime viikonlopun vastustaja HBA Märsky. Erittäin aggressiivinen ja täynnä nuoruuden intoa.

 

Joukkueen ykköstykki on Jesper Granlund. Laituri on nakuttanut 19,1 pistettä ottelua kohden. Granlundin työnantaja on Helsingin Seagulls, mutta hän on pelannut myös HNMKY:n riveissä 7 ottelua.

 

Granlundille tukea antavat Markus Vallila 9,7 pistettä, Jyri Eboreime 10 pistettä ja Erik Waxlax 12 pistettä ottelua kohden.

 

Lahti Basketball hakee perjantaina kauden 11 voittoa ja samalla tappiotonta syyskautta. Viime kierroksella joukkue haki kovan taistelun jälkeen voiton Helsingistä. HBA Märsky pisti lahtelaiset koville, mutta Ali Aholan, Roi Bymanin, Vesa Mäkäläisen ja Jarred Jonesin johdolla pisteet matkasivat Lahteen.

 

Vierasvoitossa hienoa oli koko joukkueen tasainen onnistuminen. Etenkin puolustus oli kapteeni Mäkäläisen johdolla rautaa.

 

 

Huomisessa ottelussa ohjelmaa riittää.

 

Joulupuu keräykseen voi osallistuja Lahti Energia –areenan aulassa. Sieltä löytyy kuusi, jonka juurelle voit jättää lahjat.

 

Räppäri Arttu Lindeman ja Youtube – tähti Jaakko Parkkali ovat tavattavissa ennen ottelua Lahti Basketball fanishopin kupeessa 17:45 – 18:30. 

 

Myynnissä on herrojen fanituotteita ja tietysti myös Lahti Basketball fanituotteita.

 

Huomisessa ottelussa myynnissä ensi kertaa uusi nostalgia Lahti Basketball Never Stops t-paita. Kaulahuivi+pipo 30e.

 

Erinomaisia lahjaideoita jouluksi.

 

Ennakkoliput: Zupticket ja Mooster Denim

 

 

Lahti Basketball vs. HNMKY

14.12.18 klo18:30

Lahti Energia -areena

Otteluisäntä Kemppi

 

Kuva: Sellekhanks