Ennakko: Lahti Basketball vs. Forssan Koripojat

1_3_forssankoripojat_some1

Sarjan pistekuningas Isaac Williams johdattaa Forssan Koripojat perjantaina Lahti Energia –areenalle. Williamsin tähdittämä Fokopo on voittanut kauden 19 ottelusta 6. Viimeisestä 4:stä ottelusta joukkue on voittanut 3.

 

Forssan Koripoikien kaikki kaikessa on jenkkiduo Williams ja Talbot.

 

Williams on tykittänyt keskimäärin 29,2 pistettä ottelua kohden. Viimeisen 4 ottelun keskiarvo on 39,5. Porvoon Tarmoa jenkkilaituri kuritti 53 pisteen edestä.

 

Gilbert Talbot on massiivinen sisäpelaaja, joka dominoi divarin levypallotilastoa 16,1 keskiarvolla. Järkälemäinen sentteri viimeistelee myös 20,5 pistettä ottelua kohden. 208 senttinen Talbot on massiivinen pelote molempien korien läheisyydessä.

 

Forssan nuttua kantaa myös sarjan paras syöttäjä. 22 vuotias Johan Kotavuo on vapauttanut kanssapelaajansa korin tekoon keskimäärin 6,8 kertaa ottelua kohden. Yhden ottelun ennätys on peräti 18 syöttöä. Ennätys syntyi villissä pelissä Tarmoa vastaan.

 

Lahti Basketballin ryhmä on saanut hyvän harjoitusviikon. Henry Pwono on kärsinyt alaraajavammasta, jota on hoidettu päivittäin. ” Henkan ” kunto paranee koko ajan.

 

Lahti Basketball varmisti runkosarjan piikkipaikan lauantaina Porvoossa. Runkosarjaa on jäljellä vielä 3 kierrosta, joista kaksi Lahti Basketball pelaaja kotoisessa Lahti Energia –areenassa ( 1.3. Fokopo ja 7.3. Märsky ).

 

Tiistaina 5.3. on luvassa todellista herkkua, kun Korisliigaa johtavat Salon Vilpas saapuu Lahteen. Suomen Cup välierä tulee olemaan mielenkiintoinen kamppailu kahden sarjajohtajan välillä.

 

 

 

Lahti Basketball vs. Forssan Koripojat

1.3.2019 klo18:30

Lahti Energia -areena

 

 

Kuva: Sellekhanks