Ennakko: Lahti Basketball kohtaa perjantaina Kristikan kärkiottelussa

26_10_kristika_turku_some1

Lahti Basketball jahtaa kauden neljättä voittoa, kun viime kaudella lahtelaisille karvasta kalkkia juottanut Kristika Turku saapuu perjantaina Lahti Energia –areenalle. Kristika on voittanut kolme ensimmäistä otteluaan todella selvästi. Jalkoihin ovat jääneet Tarmo, Pyrintö ja keskiviikkona Forssan Koripojat.

 

Kristika menetti kaksi luottopelaaja viime kauden jälkeen. Eero Innamaa ja Mikael Laihonen vaihtoivat Aurajoen rannat Pohjanmaan lakeuksiin. Molemmat herrat edustavat Kauhajoen Karhua. Mikael Sandberg siirtyi naapuri Ura Basketin riveihin.

Uusina pelaajina Kristikaan siirtyivät kovassa vireessä ollut Mikael Aalto ( KTP )  ja Joona Tuomala ( Porvoon Tarmo ).

 

Etenkin Aalto on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa huikeassa vireessä. 205 senttinen sentteri on tehtaillut 21,5 pistettä ja napannut 14,5 levypalloa ottelua kohden. ( Kolmannesta ottelusta ei ole tilastoja saatavilla teknisen vian vuoksi ).

 

Aina tyylikäs Tomi Lommi ( 15,0 ), Santeri Latvala ( 19,0 )ja Niko Malinen ( 15,0 ) antavat tukea sentteri Aallolle.

 

Lahti Basketball haki tyylikkään voiton sunnuntaina Kouvolasta. Korikouvot kaatui lukeminen 92-79. Kentän kuningas oli Ali Ahola, joka upotti peräti 26 pistettä.

 

Seuraa heitä: Mikael Aalto – Kookas sentteri, joka on ollut lähes pysäyttämätön kauden alussa.

Vesa Mäkäläinen – Ei pääse Aalto helpolla, kun joutuu painimaan Vesan kanssa. Kapteeni on ollut oivassa     vireessä myös hyökkäyksessä. Korikouvoja vastaan peräti 7 syöttöä. 

 

Perjantain otteluisäntä ravintola Elmo tarjoaa ottelulipulla ja kausikortilla oivan tarjouksen. Lahti Basketball burgeri + 0,33 juoma ( limu tai hanaolut ) vain 10e. Tarjous voimassa pelipäivän 26.10. 

 

Suomen Cup palaa Lahteen. Legendaarinen KTP saapuu mastokaupunkiin keskiviikkona 21.11. Ottelu alkaa 18:30.

 

Suomen Cupin tieltä siirretään Lahti Basketballin ottelu Tarmoa vastaan. Uusi pelipäivä on tiistai 27.11.

 

 

Lahti Basketball vs. Kristika Turku

Perjantai 26.10.2018

Klo18:30

Ennakkoliput: Zupticket ja Mooster Denim

Kuva: Sellekhanks